Lokaldebat: Det er en ommer


Lokaldebat: Det er en ommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart. 

Lokaldebat: Vedrørende artiklen i Fyens Stiftstidende 13. december om det ulovligt opsatte hegn. Skal tilføjes at det opsatte hegn stod i skel. Det ulovlige var, at stolperne var placeret direkte løst oven på jorden, så tror da pokker, det var fastgjort efter alle kunstens regler, på en enkelt stolpe på min carport, der hang simpelthen mindst 100 kg. plankeværk.

Det er mig ufattelig at hegnsynet, uden begrundelse kan dømme mig til ene at betale omkostningerne 1.806 kroner ved hegnsynet for at påpege en ulovlighed, som jeg ikke har begået. Jeg føler min retsfølelse sådan trådt under fode, at det skriger til himlen.

Jeg er sikker på, at hegnsynets øverste chef, borgmester Johannes Lundsfryd Jensen (S), også læser Fyens Stiftstidende, og af egen drift indkalder hegnsynet til at forklare sig, Jeg er sikker på, medlemmerne vil have et forklaringsproblem.

Hvis ikke så skal jeg sende ham hele sagens akter med billeddokumentation. Jeg vil have mine penge tilbage, og hvis kommunen ikke selv vil sluge kamelen, så bør de omadressere regningen til, hvor den oprigtig hører hjemme.

Hvad det ender med, kan der kun gisnes om. Systemet må helst ikke tabe ansigt, men en sag kan være så grotesk, at selv bureaukratiet må bide i det sure æble og kapitulere og erkende, at man har kvajet sig.

Hr. borgmester og hegnsyn. Det er en ommer.

Lokaldebat: Det er en ommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce