Brenderup Højskoles Musikforening har succes med at få landskendte stjerner ud og spille

Fredag aften lagde den landskendte kunstner Thomas Buttenschøn vejen forbi Brenderup for at optræde.

Det var arrangeret af Brenderup Højskoles Musikforening, der igennem de seneste par har haft succes med at booke flere berømte musiknavne.

- Det betyder rigtig meget for os, at han og alle de andre store navne gider at komme forbi, fordi det er med til at skaffe et større publikum - og en koncert er nu en gang bare bedre, hvis der er fyldt op, siger Kis Thybo, der er formand for musikforeningen.

- Men derudover har det en stor betydning for os, fordi der er tale om fantastiske kunstnere, der virkelig kan noget. At de er berømte, er ikke det, der er i fokus for os. Vi går mere op i, at de taler til vores hjerter og medbringer kreativitet. At det er musikere og sangere - om de så er landskendte eller ej - der kan deres håndværk.

Men hvordan formår I at få dem ud til jer?

- Vi gør meget ud af at tage godt imod dem og sikre, at de har et hyggeligt opholdssted før og efter koncerten, samt at de får god mad - så de tager her fra med en god oplevelse fra det lokale, som rygtes, siger formanden.

  • Hansen_Anne_Vegeberg

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg blandt andet dækker det politiske liv og kommunens udvikling - særlig på børn-, unge- og øvrige socialpolitiske områder.