Løbsarrangør kan ikke love et nyt løb

10.000 løbere deltog i dette års udgave af Lillebælt Halvmarathon.
Foto: Hans Henrik Østergaard/Hans Østergaard

Løbsarrangør kan ikke love et nyt løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdagens halvmaraton var en stor succes, men løbsarrangør vil ikke love en gentagelse.

Efter en nat med få timers søvn og en søndag med oprydning af de sidste spor efter lørdagens halvmaraton, kunne formanden for Lillebælt Halvmarathon løfte hænderne over hovedet.

- Vi er meget tilfredse. Lørdagens arrangement er helt klart det, vi kan kalde en succes, siger Jan Bilgrav.

Men det er endnu for tidligt at sige, at der også bliver et Lillebælt Halvmarathon i 2010.

- Man skal altid passe på med at sige ja, der bliver et løb til næste år. Så jeg vil i stedet sige, at det er overvejende sandsynligt, at der bliver et løb til næste år. Men det er noget, vi skal snakke om i den nærmeste fremtid. Men min umiddelbare tanke er, at det er dumt ikke at gentage successen, når vi to år i træk har arrangeret et udsolgt halvmaraton, siger Jan Bilgrav.

Men selv om der ikke er noget, der ligger helt fast angående et eventuelt halvmaraton til næste år, så afslører formanden for Lillebælt Halvmarathon, at foreningen allerede er i gang med at tænke i retningen af et arrangement i 2010.

- Det tager lang tid at planlægge sådan et stort løb, så man skal være i god tid. Derfor har vi allerede været i gang med at tænke i planlægning til et eventuelt løb næste år. Og det gode er, at vi i år har fået lavet et så velfungerende set-up, at vi kan benytte den samme drejebog, som vi har brugt i år, hvis der bliver et Lillebælt Halvmarathon til næste år, siger Jan Bilgrav.
Fakta
- Man skal altid passe på med at sige ja, der bliver et løb til næste år. Så jeg vil i stedet sige, at det er overvejende sandsynligt, at der bliver et løb til næste år.

Løbsarrangør kan ikke love et nyt løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce