Lørdagens halvmaraton var en stor succes, men løbsarrangør vil ikke love en gentagelse.
Efter en nat med få timers søvn og en søndag med oprydning af de sidste spor efter lørdagens halvmaraton, kunne formanden for Lillebælt Halvmarathon løfte hænderne over hovedet.

- Vi er meget tilfredse. Lørdagens arrangement er helt klart det, vi kan kalde en succes, siger Jan Bilgrav.

Men det er endnu for tidligt at sige, at der også bliver et Lillebælt Halvmarathon i 2010.

- Man skal altid passe på med at sige ja, der bliver et løb til næste år. Så jeg vil i stedet sige, at det er overvejende sandsynligt, at der bliver et løb til næste år.

- Man skal altid passe på med at sige ja, der bliver et løb til næste år. Så jeg vil i stedet sige, at det er overvejende sandsynligt, at der bliver et løb til næste år. Men det er noget, vi skal snakke om i den nærmeste fremtid. Men min umiddelbare tanke er, at det er dumt ikke at gentage successen, når vi to år i træk har arrangeret et udsolgt halvmaraton, siger Jan Bilgrav.

Men selv om der ikke er noget, der ligger helt fast angående et eventuelt halvmaraton til næste år, så afslører formanden for Lillebælt Halvmarathon, at foreningen allerede er i gang med at tænke i retningen af et arrangement i 2010.

- Det tager lang tid at planlægge sådan et stort løb, så man skal være i god tid. Derfor har vi allerede været i gang med at tænke i planlægning til et eventuelt løb næste år. Og det gode er, at vi i år har fået lavet et så velfungerende set-up, at vi kan benytte den samme drejebog, som vi har brugt i år, hvis der bliver et Lillebælt Halvmarathon til næste år, siger Jan Bilgrav.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Datoen for næste halvmaraton ligger fast

Datoen for næste halvmaraton ligger fast

Ikke flere løbsnumre til halvmaraton

Ikke flere løbsnumre til halvmaraton

Knas med resultater fra halvmaraton

Knas med resultater fra halvmaraton