Den nye strøgbutik i Assens udvider med afdeling i den tidligere skobutik Bossa Noga i Østergade.

Middelfart: Efter syv år på hovedgaden i Assens udvider indhaverne af Den nye strøgbutik i Assens nu med en butik i Middelfart. Det sker i Østergade 8, hvor skobutikken Bossa Noga havde til huse, indtil Suzana Bakanovic valgte at lukke 23. december sidste år, fordi hun syntes, huslejen var for høj.

- Vi kommer til Middelfart med smart tøj til de voksne både små og store kvinder. Det har vi haft stor succes med i Assens, og det, synes vi, mangler i Middelfart, siger Susanne Knudsen, der stammer fra Nordfyn men i dag bor i Assens.

- Jeg ved godt, at Tess i Middelfart også har tøj til store piger, men vi kommer med nogle nye mærker fra danske leverandører, og så henter vi selv en del i både Tyskland og Holland, så jeg tror, vi bliver et friskt pust til det eksisterende handelsliv i byen, siger den 55-årige tøjkvinde.

I øjeblikket er vinduerne pakket ind i gråt papir, mens lokalet bliver indrettet.

- Vi åbner den 15. eller 16. april afhængig af, hvornår vi bliver færdige, for vi skal jo også have hylder og stativer fyldt op med tøj, siger Susanne Knudsen, der vil dele sin tid med faste dage i Assens og Middelfart.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.