Lille Picanto til en glad vinder

Her ses Majken Guldborg med sin spritnye bil og en flot buket blomster. Foto: Mia Harm Madsen

Lille Picanto til en glad vinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En glad Majken Guldborg fik overrakt en ny bil hos Villy's Auto i Middelfart.

Middelfart: Man kan tit deltage i en konkurrence og tænke: Jeg vinder jo ikke noget alligevel. Men for Majken Guldborg skete der faktisk noget helt fantastisk, da telefonen ringede den anden dag. Det var kædechefen for Automester.dk, Tommy Stucker, der var i den anden ende for at fortælle hende, at fordi hun er kunde hos Villy's Auto på Alsvej, der også er en del af Automester, og har deltaget i deres konkurrence, var hun nu den heldige vinder af en sprit ny Kia Picanto.

- Jeg var rimelig forbavset, Jeg tænkte, at der var noget med min regning, siden de ringede til mig, fortæller den glade vinder, der fredag middag kom til Villy's Auto for at få overrakt sin nye, sorte bil samt en buket blomster i Automesters orange farver.

Majken Guldborg bor i Kolding og arbejder i Middelfart, så derfor har hun benyttet Villy's Auto. Den nye Picanto skal med til Kolding, og Majken Guldborg har planer om at dele sine to biler med sin søn, der netop er blevet færdiguddannet, og som måske får brug for at køre frem og tilbage til et nyt job.

Med bilen følger tre års serviceaftale, og det har en samlet værdi af 135.500 kroner. Hvert kvartal udtrækker Automester en vinder af en Kia Picanto blandt de kunder, der deltager i konkurrencen via mail, hvor der skal besvares nogle spørgsmål.

Lille Picanto til en glad vinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce