Letsindige ord fra besættelsestiden

Trioen, der kalder sig "Et letsindigt ord", sætter ord og toner på det musikalske billede, der prægede Danmark i besættelsestiden. Det sker på KulturØen på februars første aften. Privatfoto.

Letsindige ord fra besættelsestiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikgruppen "Et letsindigt ord" spiller og fortæller om musik i Danmark under besættelsen. Det gør gruppen på KulturØen i Middelfart.

Middelfart: Under besættelsen 1940-45 var swingmusik og revy populære genrer i Danmark. Mange revyer forsøgte at gå lige til grænsen af det tilladte - enten med åbenlys eller underforstået humor. Musikgruppen, der kalder sig "Et letsindigt ord", sætter ord og toner på det musikalske billede, der prægede Danmark i besættelsestiden. Det gør gruppen, torsdag 1. februar klokken 19.30 på KulturØen.

Publikum kan høre nogle af tidens vigtigste numre, som eksempelvis PH´s udødelige "Man binder os på mund og hånd". Men koncerten vil også være krydret med små fortællinger om de komponister, tekstforfattere og musikere, der skabte og fremførte musikken dengang. Gruppens repertoire består primært af revysange, swingnumre og filmmelodier skrevet og spillet af blandt andre PH (Poul Henningsen), Kai Normann Andersen, Gerda og Ulrik Neumann og Leo Mathisen. Men også klassikere som "Lili Marleen" og "Den blå anemone" er på aftenens program. Arrangementet er samarbejde mellem DOF Middelfart MusikAftenskole og Middelfart Kultur og Bibliotek. Billetter koster 80 kroner og kan købes på middelfartbibliotek.dk. /EXP

Letsindige ord fra besættelsestiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce