Lejeboliger skal ikke være til salg


Lejeboliger skal ikke være til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EJBY: Der bliver ikke noget ud af forsøg med salg af lejeboliger hos Arbejdernes Boligselskab i Ejby.

En enig organisationsbestyrelse har nemlig besluttet ikke at ville deltage i forsøgsordningen.

- Der var i bestyrelsen fuldstændig enighed om, at det ønskede vi ikke at medvirke til, siger formanden for boligselskabet, Alex Gren.

Han lægger ikke skjul på, at argumenterne for ikke at ville deltage også i meget høj grad baserer sig på boligselskabets værdigrundlag.

- Det er jo ganske enkelt en del af vores vedtægtsgrundlag, at vi skal stræbe efter at stille gode og sunde lejeboliger til rådighed for den del af befolkningen, som ikke har økonomisk mulighed for at erhverve en ejerbolig, siger Alex Gren.

Men derudover har der også været overvejelser gående ud på, at det ville være fra kvalitetstoppen af boligselskabets boliger, salget ville finde sted, hvorefter risikoen oplagt var at stå tilbage med mindre attraktive og måske tilmed omkostningstunge lejeboliger.

Forsøgsordning

Loven om forsøg med salg af almene boliger giver beboere i almene familieboliger mulighed for at købe deres lejemål som ejerbolig.

Under visse forudsætninger kan forsøg iværksættes i en afdeling, hvis kommunen eller boligselskabet har besluttet at deltage i forsøget med salg af boliger.

Forsøgsordningen løber i en treårig periode fra nu og frem til udgangen af 2007. Muligheden for eventuelt senere at deltage i forsøgsordningen bortfalder ikke, fordi der nu bliver sagt nej.

Og et nej til ordningen er den foreslåede beslutning, når Ejby Kommunes økonomiudvalg i dag mødes.

Administrationen indstiller til politikerne, at boligselskabets beslutning om ikke at ville være med tages til efterretning.

Lejeboliger skal ikke være til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce