Middelfart Lederforum har eksisteret i et år. Det næste år skal bruges på at finde nye medlemmer - og fortsætte stilen

Middelfart: Det er ikke nogen forening i den gængse forstand. Alle og enhver kan ikke blive medlem - det kræver et nik fra bestyrelsen. Og kontingentet er også højere end i de fleste klubber. 5900 kroner. Plus moms. Og det med momsen afslører også målgruppen ganske godt. Det er nemlig firmaer, der betaler kontingentet til Middelfart Lederforum.

Foreningen blev dannet 24. januar sidste år med Allan Bæk, indehaver af Bæk Consult, som foregangsmand og første formand.

Som tilflytter havde han svært ved at finde et sted at få skabt sig et netværk. Og så skabte han netværket i stedet.

- Vi startede med 38 medlemmer. Nu er vi 45. Der er højest plads til 50. Vi skal kunne bevare intimiteten, siger Allan Bæk, der stadig er formand efter foreningens generalforsamling i sidste uge. Ligesom resten af bestyrelsen, hvor alle medlemmer blev valgt for to år ved den stiftende generalforsamling.

Flere medlemmer søges

Strategien for foreningens andet år er at fortsætte konceptet fra 2014. Seks årlige arrangementer med foredragsholdere og efterfølgende netværk og spisning. I foråret er Stine Bosse og Morten Albæk blandt andet på programmet.

Og så skal der findes nye medlemmer. Allan Bæk vurderer, at fem er på vej ud, så der er potientielt plads til 10 nye. Kravet er, at du skal være bosiddende i kommunen eller arbejde med ledelse i kommunen. Og så skal du anbefales af et eksisterende medlem - og godkendes af bestyrelsen.

- Vi vil gerne have en diversitet i medlemsskaren, siger Allan Bæk.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør i Middelfart siden 2011. Ansat på redaktionen siden juni 2007. Uddannet journalist i 2003 og har arbejdet med lokaljournalistik lige siden. Først på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og siden på Horsens Folkeblad i Odder.