Læs og diskuter bøger med andre

Alle skal læse den udvalgte bog, og så mødes man for at drøfte værket. Pr-foto

Læs og diskuter bøger med andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre biblioteker gør klar til vinteren og forårets læsecafeer.

Nordvestfyn: Vinteren står for døren med mange mørke timer. Hermed er det også tiden for læsecaféerne i Middelfart, Ejby og Nørre Aaby. 

På Ejby Bibliotek er det Maria Guldager Rasmussen, der har udvalgt bøgerne til forårets læsecaféer. Og i denne sæson skal deltagerne læse tre romaner, der alle bærer et kvindenavn som titel. Den første roman er "Mia" af Malene Ravn. Så følger den franske klassiker "Nana" af Emile Zola, og til slut rundes der af med romanen "Tine" af Herman Bang.På Ejby Bibliotek er den første café 30. januar. På Nørre Aaby Bibliotek tager Birgitte Juhl imod. Først er det "Det store stilehæfte" af ungarske Agota Kristof, der er på programmet. Herefter følger Zadie Smiths roman "Om skønhed", og til slut læses der "Fuglene" af Tarjei Vesaas.På Nørre Aaby Bibliotek begynder man 25. januar.På Biblioteket på KulturØen lægger alle læsecaféer op til et af bibliotekets offentlige arrangementer. I januar lægger man ud med at læse "Gud taler ud" af Jens Blendstup, da forfatteren senere kommer og fortæller om filmatiseringen af bogen.

Herefter følger den populære roman "Hvor der er fugle" af Maren Uthaug, da hun kommer til Middelfart til marts. I april er det en roman af Signe Langtved Pallisgaard, der læses, da hun gæster en af KulturØens Oasecaféer for at fortælle om sin nyeste roman. Forårets læsecaféer rundes af af med Tænkepausen "Smag" af lektor ved Aarhus Universitet Susanne Højlund Pedersen. På biblioteket på Kulturøen starter man 17. januar. /EXP

Læs og diskuter bøger med andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce