Kvinder kaldes til møder

Det kommende møde, som Mentorforeningen holder på fredag, vil blandt andet omhandle graviditet. Foto: Colourbox

Kvinder kaldes til møder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mentorforeningen inviterer inden for til kvindemøder. Møderne er mest målrettet indvandrer og -flygtningekvinder, men alle kvinder er velkomne.

Middelfart: Alle kvinder kan sætte kryds i kalenderen, når Mentorforeningen inviterer til foredrag i Østergades Forsamlingshus.

Mødernes indhold er rettet til indvandrer- og flygtningekvinder, men alle, der har interesse, er mere end velkomne til at dukke op.

Det første møde holdes på fredag den 12. januar, og her er temaet "kvinders krop og sundhed". Her vil der være foredrag, der omhandler eksempelvis graviditet - kan man melde sig syg, når man er gravid? Desuden vil specielle kvindesygdomme samt oplysninger om almindelig sundhed blive bragt på bane. Spørgsmål fra salen udgør dog den væsentligste del af mødet.

Formålet med foredragene er at fastholde indvandrer- og flygtningekvinder i job og på den måde sikre dem bedre integration.

Den 2. marts vil mødet handle om familie og børneopdragelse, og den 25. maj om de offentlige systemer, samt jura og hvad skat er for en størrelse.

Som noget nyt vil der blive tilbudt børnpasning/legestue for de mindre børn, så mødrene kan deltage i møderne. Ligeledes tilbydes der transport til dem, der bor uden for Middelfart by.

Tilmelding kræves ifht tilberedning af mad, og ring eller skriv til Lis Kingo, hvis du har brug for transport eller børnepasning på 30560279 eller lismuki@gmail.com.

Kvinder kaldes til møder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce