Kursus: Plads og pladser til at tabe sig

Begyndelsen på det nye år benyttes hos nogle til at reflektere over, om der er grund til at ændre visse ting. Herunder kost og livsstil, der medvirker til overvægt. Arkivfoto

Kursus: Plads og pladser til at tabe sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundhedsafdelingen i Middelfart Kommune hjælper overvægtige borgere til at tabe sig.

Nordvestfyn: Ofte bruges nytåret til at reflektere over mange ting, herunder også om man eventuelt vejer for meget. I så fald står sundhedsafdelingen under Middelfart Kommune klar til at hjælpe.

- Vejer du for meget, og ønsker du at arbejde med dine vaner hen imod en sundere hverdag og en sundere vægt? Så er sundhedsafdelingens vægtstopskursus måske noget for dig, hedder det i en kommunal opfordring.

Er man interesseret holdes der informationsmøde om kurset, hvortil der stadig er ledige pladser. Det sker torsdag den 25. januar klokken 17.15 på rådhuset. Mødested er inden for hovedindgangen. Selve vægtstopkurset begynder i februar og foregår syv torsdage klokken 17.15-19.30 på rådhuset. Imellem møderne skal man arbejde med øvelser/metoder, som gør, at man taber sig.For at deltage på kurset skal man:- være over 18 år og bo i Middelfart Kommune.- have en BMI på over 25.- være parat til at ændre vaner i sin hverdag.Der vil være en individuel samtale med en sundhedspilot inden kurset. Tilmelding til informationsmødet senest 18. januar. Mail: iben.wind@middelfart.dk. Eller telefon 8888 4652.

Kursus: Plads og pladser til at tabe sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce