Foreningen Vestfynske Kunstnere viste deres værker frem i flotte omgivelser i Laden på Hindsgavl Slot. En enkelt kunstner havde taget en særegen fugl med som blikfang.

Der kom masser af mennesker forbi, da Vestfynske Kunstnere søndag inviterede inden for i Laden på Hindsgavl Slot.

Her kunne de fremmødte gå på jagt efter den eller de sidste julegaver blandt keramikken, malerierne eller det meget andet håndværkskunst, som var udstillet i de flotte rammer.

Fælles for mange af værkerne var de mange farver, som de forskellige, lokale kunstnere havde brugt. En fin kontrast til den måske lidt grå vinter, som 2017 har budt på indtil videre.

Kaj Viby havde dog taget skridtet videre og taget en eksotisk fugl med sig.

- Det plejer at trække en del folk hen. Og det har det da også gjort indtil videre, sagde Kaj Viby, der er en af Danmarks to opdrættere af fuglearten Nordhollandsk Frisé og vel nok den eneste med et visitkort, hvor der både står fugleopdrætter og kunstner på.

Som de andre udstillere håbede Kaj Viby - selvfølgelig - på at sælge et af hans malerier.

- Men det er ligeså vigtigt at høre, hvad folk siger til billederne. Responsen er utrolig vigtig, sagde han.

Årets julemarked plejer at foregå i den store sal i Laden, men var denne gang flyttet til 1. salen af sidebygningen. Det fungerede dog fint, mente Kaj Viby.

- Det er jo nogle fine lokaler og det er mere intimt her, sagde han.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.