Middelfart: Når den årlige kampagne mod brystkræft sættes ind, har man i Middelfart to større arrangementer, hvor man samler ind. Det ene er "Ladies Night" 27. september og "Lyserød Lørdag" 7. oktober 2017. 

"Ladies night" indledes klokken 18.30 på Kulturøen og gennemføres i samarbejde med Panorama Middelfart og Middelfart Handel.

Der loves en aften med hygge, workshops, lotteri med flotte præmier fra byens butikker, fynske kunstnere og restauranter samt forpremiere på filmen "Gud taler ud". Billetter kan købes hos Panorama Middelfart. 

"Lyserød lørdag" foregår klokken 10-13.30 i Algade ud for By Puck, hvor lokalforeningen i Kræftens Bekæmpelse holder til i Middelfart. Her er lotteri med flotte præmier sponsoreret af flere Vestfynskunstnere, kulturelle institutioner og butikkernes, som er medlem af Middelfart Handel, samt andre erhvervsdrivende. Her er frugt og muffins med mere, og dagen afsluttes med, at man slipper en masse lyserøde balloner løs over Middelfart.

Men ikke nok med det. Så bydes der også på yoga og mindfullness 7. oktober klokken 9.30-11.30 på kulturøen.

I Kræftens Bekæmpelse lægger man meget op til, at alle kan lave en indsamling, hvad enten man har en virksomhed, er en forening eller privatperson. 

Foruden de to førnævnte datoer er som tidligere år er der for eksempel også som tidligere år "Dog 'N' Walk", som finder sted den 14. oktober klokken 14, hvor man kan møde op på Gl. Havn med sin hund og få i en times tid med sin firbenede ven sagens tjeneste. Der er en goodiebag til hunden og kaffe og kage til ejeren. 

Vil man lave et arrangement eller blot sende indsamlingsbøtten rundt blandt medarbejderne, kan man kontakte lokalforeningen på telefon 28 10 27 66. /EXP