Konkursramt VVS-firma fortsætter i nyt selskab

Tim Nielsen, den ene af de to ejere af Lerbjerg VVS, slår fast, at konkursen ikke berører parrets renovering af Ejby Boghandel. Arkvfoto: Søren Gottwald

Konkursramt VVS-firma fortsætter i nyt selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lerbjerg VVS, der gik konkurs torsdag i sidste uge, drives videre i det nye selskab VVS Lerbjerg IVS med samme ejere.

Middelfart: Lerbjerg VVS ApS med værksted på den gamle Falck-station på Langelandsvej i Middelfart er gået konkurs. Det er sket på begæring af Skat, der har penge til gode i selskabet. Hvor stort det skyldige beløb er, og hvorvidt der er tale manglende indbetalinger af moms eller A-skat, ønsker kurator, advokat Morten Elbrønd, ikke at oplyse til avisen. Heller ikke gældens størrelse vil han ud med.

- Skifteretten har først i torsdags erklæret selskabet konkurs, så jeg har ikke nået at undersøge alle tallene endnu, fortæller Morten Elbrønd.

Lerbjerg VVS blev stiftet af Tim Nielsen og Jannik Karow den 27. august sidste år. Tim Nielsen oplyser, at aktiviteterne videreføres i et nyt selskab, VVS Lerbjerg IVS, der blev stiftet allerede den 17. juni i år.

- Både hjemmesider og telefonnummer har vi købt med, så for kunderne er der ikke de store ændringer, fortæller Tim Nielsen og forklarer, at det er store tab på kunden Sanoterm med adresse i Holte, som er årsagen til Lerbjerg VVS's konkurs. Sanoterm gik konkurs i sommer.

Derudover har han ikke de store kommentarer til den nye situation.

Fortsat renovering af boghandel

Han understreger dog, at konkursen ikke berører Tim Nielsen og Jannik Karnows overtagelse af den tidligere Ejby Boghandel, som nu er ved at blive ombygget til en mindre butik og nye lejligheder.

- Det projekt ligger i Lerbjerg Ejendomme ApS, som ikke er påvirket af konkursen, siger Tim Nielsen.

Morten Elbrønd fortæller, at det nu er hans opgave som kurator at undersøge, hvorvidt handlen mellem det nye og det gamle selskab er foregået efter reglerne, og om prisen har været fair set i forhold til markedet og værdierne i selskabet.

Konkursramt VVS-firma fortsætter i nyt selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce