21 ansatte er sendt hjem hos Middelfart-virksomheden NPJ Steel, der selv har indgivet konkursbegæring.

Betydelige tab på kunder, der ikke har betalt, og manglende udsigter til nye ordrer har fået NPJ Steel i Middelfart til at kaste håndklædet og indgive konkursbegæring.

De 21 ansatte blev sendt hjem i torsdags, og ikke kun leverandører men også de fire ejere kan se frem til et større tab. Bestyrelsesformand Bent Frandsen, der overtog virksomheden for 10 år siden og i dag ejer 26 procent, mister over en million kroner på konkursen.

- Som det ser ud lige nu, må jeg sige farvel til 1,3 millioner kroner. Men det er ikke det værste for mig, det mest ærgerlige er at skulle sende de ansatte hjem, men der var ingen anden udvej, siger Bent Frandsen.

NPJ Steel blev etableret af Niels Peter Jørgensen for 96 år siden og har de senere år blandt andet produceret stålkonstruktioner til Haahrs nye tankanlæg i Danmark.

Læs mere i Fyens Stiftstidende tirsdag.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.