Koncertarrangør dribler uden om momsen


Koncertarrangør dribler uden om momsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ev1t.dk laver støtteforening for at få adgang til de offentlige torve og pladser og undgå at betale moms

MIDDELFART: Den lokale koncertarrangør Bent Frandsen vil lave en forening for at blive momsfritaget og få adgang til de offentlige pladser, når han skruer op for underholdningen i byen.

Der indkaldes til stiftende generalforsamling 15. juni for den nye forening, Middelfart Ev1t, der ifølge Bent Frandsen bliver en pendant til Fodboldens Venner, hvis største indtægtskilde er Rock Under Broen.

Middelfart Ev1t slipper for momsen, fordi overskuddet ifølge formålsparagraffen skal deles ud til foreningslivet i byen, med undtagelse af MG&BK.

- De har Fodboldens Venner, siger Bent Frandsen.

Startede for to år siden

Han startede Ev1t.dk sammen med Frk. Jensen i december 2006, men er nu alene om det efter restaurantens konkurs tidligere på året. Meningen er, at Ev1t.dk skal levere musikken og fungere som en slags management for støtteforeningen.

- Det er samme måde, det foregår på ved Rock Under Broen, når de køber musik og professionel hjælp til afviklingen af koncerterne, siger Bent Frandsen.

Han ser ikke kun konstruktionen med en privat musikleverandør (Ev1t.dk) og en frivillig arrangerende forening (Middelfart Ev1t) som en mulighed for at drible uden om momsen. Det tvinger også kommunen til at opgive den forskelsbehandling, han mener, kommunen hidtil har praktiseret over for Fodboldens Venner og Ev1t.dk.

- Ev1t.dk har delt alt overskud ud til det lokale foreningsliv. Allligevel har kommunen afvist at låne os torvet og andre offentlige pladser til vores ting, fordi vi ikke er en frivillig forening. Det bliver vi nu, siger Bent Frandsen.

Han understreger, at hans største mission med Ev1t.dk er at skabe liv i byen.

Og der er flere danske og udenlandske navne på vej. Det et ene, en amerikansk sangerinde, kræver et så stort billetsalg, at hun ikke kan rummes i Lillebæltshallen. Derfor lægges koncerten i Fredericia, hvis kontrakten falder på plads.

Kulturøen bliver dog stadig det primære koncertsted. Og der indledes med et tredages Tommy Kenter-show først i februar næste år, oplyser Bent Frandsen.

Koncertarrangør dribler uden om momsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce