Kommunens fundraiser er fundet


Kommunens fundraiser er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den rette person sad allerede på Middelfart Rådhus

MIDDELFART: Hun har haft plads på Middelfart Rådhus siden august sidste år, Sabine Christensen. Fra 1. august ændrer hun officielt titel og bliver kommunens fundraiser.

Hun får først og fremmest til opgave at hjælpe den Lokale AktionsGruppe og kommunens lokaludvalg med at søge fondsstøtte til de initiativer, landsbyerne drømmer om at gennemføre.

Det er et arbejdsfelt, som ikke er ukendt for den 45-årige kvinde. Hun har nemlig arbejdet med at søge fondsstøtte til den kommende dyrehave på Hindsgavlhalvøen og har derfor en opdateret uddannelse som fundraiser.

- Jeg synes, det lyder som en spændende opgave at komme ind i de specifikke projekter og hjælpe med at finde midler til at gennemføre dem, siger Sabine Christensen, som har undervist i folkeskolen og gymnasiet og også er cand.scient. i kemi.

Ifølge Middelfart Kommunes stabschef Martin Albertsen var den brede baggrund vigtig for valget af Sabine Christensen. For en fundraiser skal kunne rumme både at holde kontakten til lokaludvalgene og få sendt de rigtige ansøgninger til rette sted.

- Det er en høj kompleksitet i opgaveløsningen, hvor hendes brede akademiske baggrund er en fordel. Det kræver ro i sindet, siger Martin Albertsen.

Tiden frem til 1. august, hvor lokaludvalgene kan begynde at trække på Sabine Christensens kompetencer, vil hun bruge tiden på at udarbejde en overordnet strategi for sit job som fundraiser.

Kommunens fundraiser er fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce