Kommunen venter på de private investorer


Kommunen venter på de private investorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester roser fodboldrådets engagement i en kunststofbane til vinterfodbold, men vil ikke love penge før budgetforhandlinger

Hvis kommunen skal være med til at finansiere en kunststofbane til vinterfodbold, kræver det en større opbakning fra private sponsorer. Det mener Middelfarts borgmester, Steen Dahlstrøm (S).

- Vi har en god dialog med fodboldrådet, men der skal flere midler fra private på banen, siger Steen Dahlstrøm.

Han forsikrer, at politikerne sætter pris på initiativet, men han vil ikke love penge forud for efterårets budgetforhandlinger.

På den igen

Alt i alt koster en kunststofbane 5,5 millioner kroner. Det lokale fodboldråd vil finansiere anlægsomkostningerne med en million kroner fra DBU, private sponsorer og et lån.

Men indtil nu er det gået lidt trægt med at hive penge op af lommerne på lokale sponsorer. Og derfor må fodboldrådet bede DBU om lov til at vente med at lave banen i 2009.

Når den tilladelse er på plads, går rådet ifølge Otto Lindskov i gang med at bearbejde mulige sponsorer endnu en gang. Fodboldrådets mål er, at private skal bidrage med omkring en million kroner til projektet - aktuelt har rådet fået tilsagn om godt en halv million kroner.

Placering ukendt

Hvor en mulig ny kunststofbane skal ligge er endnu ikke fastlagt. Gymnasiets boldbaner har været i spil, og det samme har MG&BK's. Men de placeringer er af forskellige årsager faldet.

Borgmester Steen Dahlstrøm peger på, at man skal i gang med at anlægge nye boldbaner i Strib.

- Og så kunne man lægge den der, hvis der er et ønske om det, siger han.

Boldbanerne i Strib er netop nået et skidt videre. Hidtil har kommunen og Middelfart Sparekasse ikke kunnet enes om en pris på jorden, som sparekassen ejer, og derfor er der gennemført en åstedsforretning.

Ifølge centralforvaltningsdirektør Steen Vinderslev ligger sagen nu klar til byrådet, når det samles efter sommerferien. Og indstillingen er, at en ekspropriationen gennemføres, så kommunen overtager jorden.

Kommunen venter på de private investorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce