Alle middelfartere er inviteret, når der i aften er stiftende generalforsamling for Middelfart Lokaludvalg på Kulturøen.

Der findes i forvejen 11 lokaludvalg for områder som Båring, Ejby, Nørre Aaby og Indslev, men endnu ingen for Middelfart.

Det bliver der dog ændret på mandag aften, når der på Kulturøen holdes stiftende generalforsamling for Middelfart Lokaludvalg.

Generalforsamling vil blandt andet inkludere et oplæg fra Sabine Christensen fra Middelfart Kommune og fra Karin Riishede, der udover at være nyvalgt byrådsmedlem for Venstre også er formand for Strib Lokaludvalg.

Bag initiativet står blandt andre Ole Høyer, der stillede op for Venstre til efterårets kommunalvalg.

- Vi synes, at der er oplagt, at Middelfart også skal have et lokaludvalg, der kan fungere som et bindeled mellem borgere og foreninger og politikerne i byrådet. Et udvalg, der arbejder for at gøre Middelfart til et endnu bedre sted at bo, siger Ole Høyer, der peger på, at der er fundet fem personer - inklusiv ham selv - der gerne vil stille op til bestyrelsen.

Alle middelfartere er velkomne til mødet, der starter klokken 19.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.