Gustav Bisgård Carlsen har efter knap seks års ansættelse købt en fjerdedel af Nybolig Middelfart.

Middelfart: Gustav Bisgård Carlsen er efter knap seks års ansættelse blevet medejer af Nybolig Middelfart. Den 35-årige ejendomsmægler har ved årsskiftet overtaget 25 procent af Nybolig Middelfart I/S af Tom Skjellerup, der nu ejer 75 procent af ejendomsmæglerfirmaet i Havnegade i Middelfart.

Tom Skjellerup kom fra bankverdenen, da han i 2008 blev partner med Ole Juhl og købte halvdelen af Nybolig Middelfart. Han blev eneejer i februar sidste år, hvor Ole Juhl valgte at trappe ned og afhænde sin halvdel.

- Det har ligget i kortene et stykke tid, at Gustav skulle købe sig ind. Det handler jo om at holde på de dygtige folk, forklarer Tom Skjellerup.

Gustav Bisgård Carlsen var ansat ved Et Godt Hjem, da Nybolig for fem år siden overtog mæglerkæden af Middelfart Sparekasse.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.