Den tidligere politistation på Brovejen i Middelfart er sat til salg for 9,5 millioner kroner.

Middelfart: Har du 9,5 millioner kroner kontant i hånden eller kender en, der vil låne dig dem, kan du nu få din egen politistation i Middelfart med skydebane, våbenrum og motionscenter i kælderen.

Der medfølger også 1140 kvadrameter kontorer og tre detentionsceller på hver syv kvadratmeter i stueplan.

Statens bygning på hjørnet af Brovejen og Hessgade er sat til salg hos erhvervsmæglerfirmaet Colliers, efter at stationen for nylig blev erstattet med en politibutik på Mandal Allé.

De i alt 1367 etagemeter er placeret på en 4000 kvadratmeter stor grund med indkørsel til de syv parkeringspladser fra Hessgade.

Ejendommen er sat til salg til kontorformål, men Colliers oplyser, at der er potentiel mulighed for boliger eller dagligvarebutik på det trafikerede hjørne, hvor der hver dag kører mere end 11.000 biler forbi.

- Lige nu er bebyggelsesprocenten i området 50, og hvis man skeler til naboejendommen, bør der være et stort udviklingspotentiale til blandt andet boliger for en ejendomsinvestor, hvilket naturligvis må bero på en konkret byggeansøgning, samt hvad kommunen i sidste ende vil være med til i henhold til en ændret lokalplan, siger ejendomsmægler Martin Fuhlendorf fra Colliers i Odense.

Colliers har været i dialog med fire mulige købere i den måned, man har haft stedet til salg. Martin Fuhlendorff ønsker dog ikke at oplyse, hvad deres planer med et eventuelt køb er, eller om det er lokale eller udenbys investorer.

5E Byg ikke interesseret

Entreprenørfirmaet 5E Byg har med den lokale direktør Per Jørgensen i spidsen været særdeles aktiv i Middelfart de senere år. Men byggefirmaet er ikke blandt de fire, som har vist interesse for tidligere politistation.

- Nej, for vi pusler med flere andre, nye boligprojekter i Middelfart. 9,5 millioner kroner er efter vores opfattelse også for dyrt, hvis det kun giver byggeret til 2000 boligkvadratmeter.

- Men hvis der er en, som kan bruge de 1367 kvadratmeter til kontorformål mere eller mindre, som de er nu, giver det en pris på cirka 6000 kroner pr. kvadratmeter, og det er billigt, siger Per Jørgensen uden at ville afsløre, hvilke projekter 5E Byg har på vej i Middelfart.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.