Klar til storm og Stewart

Rod Stewart er kommet til Middelfart.
Foto: polfoto

Klar til storm og Stewart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe bag-tæppe til scenen kørt ind fra Holland.

MIDDELFART: Mens billet-salget i går nærmede sig de 10.000 solgte var der gang i forberedelserne til verdens-navnet Rod Stewarts ankomst under Lillebæltsbroen, hvor han giver koncert i aften.

Pladsen var allerede i går eftermiddag stort set bygget færdigt med alt, hvad der hører til af øl- og madtelte, skurvogne, toiletter og afskærmning.

Men på den store scene, hvor stroferne fra "I'm sailing" formentlig vil lyde i aften sammen med alle de andre Stewart-klassikere, var der stadig stor aktivitet i blæsevejret. Blandt andet skulle de store højttalere på plads, og de måtte surres ekstra fast.

Det er firmaet Nordic fra Løsning, der står for scene-opbygningen, som det ofte er rundt om i landet til de store koncerter.

Og mens scenens opbygning stort set er standard, så er et kæmpe elektronisk scene-bagtæppe ekstra-udstyr netop til Rod Stewart-koncerten.

- Sådan er det, når man vil lege med de store. Der følger noget med, siger Jens Elsborg, der er én af tre direktører i Nordic.

En storskærm mere

- Tæppet er så dyrt, at det ikke kan betale sig for os at eje det, så det er lejet i Holland og transporteret hertil. Det bliver pillet ned igen efter Rod Stewart-koncerten, og så bliver der sat storskærm op ved siden af scenen til Rock Under Broen, som vi plejer, siger Jens Elsborg.

Som noget nyt i år er der også storskærm bag lydtårnet midt på pladsen.

Det kræver 24 mands arbejde at få scene-byggeriet op at stå. Men med lyd, lys og AV-udstyr er 35 mand i gang på pladsen under Lillebæltsbroen.

- Vi har været her i tre dage, men selve scenen tager to dage at bygge op, siger Jens Elsborg.

Det vil kræve 12.000 tilskuere, hvis arrangørerne skal have Rod Stewart-koncerten til at løbe rundt økonomisk, og med næsten 10.000 billetter over disken er der trods alt et stykke vej at gå endnu.

- Men vi håber på et godt salg i døren. Vejrudsigten ser heldigvis meget fin ud, siger formand for Rock Under Broen, Claus Hansen.

Han har ikke tænkt sig at sætte billet-prisen ned i sidste øjeblik.

- Det kan vi ikke gøre over for dem, der har købt billet i god tid, siger han.

Rod Stewart er sat til at gå på scenen klokken 21. Som opvarm ning spiller Smokie.

Klar til storm og Stewart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce