Brenderup Højskoles Musikforening har udsendt sit koncertprogram for 2016

Brenderup: 10 koncerter og et musikalsk foredrag står på programmet for 2016 i Brenderup Højskoles Musik­forening. Programmet er netop udsendt, og som altid spænder det vidt i de musikalske genrer.

Fredag den 29. januar indleder Thorbjørn Risager og The Black Tornado årets koncertrække på Brenderup Højskole med gedigen blues.

Foråret byder desuden på koncerter med Thomas Buttenschøn, Rockabilly Heart med Tamra Rosanes samt Rasmus Lyberth med band.

Fredag den 8. april er "broget aften", hvor alle, der har lyst, kan spille. Og så giver det unge Middelfart-talent Filip Møller Larsen koncert efter musikforeningens generalforsamling torsdag den 11. februar.

Efterårets koncertrække begynder med Henning Stærk, der møder op på højskolen med sit band fredag den 2. september. Tidligere tiders musik kan opleves med duoen Krydsfelt søndag den 2. oktober, og på Spil Dansk-dagen torsdag den 27. oktober arrangerer musikforeningen som altid en gratis formiddagskoncert i Brenderup Aktivitetscenter - i år med Baltic Crossing, der giver koncert om aftenen samme dag på Brenderup Højskole.

Steffen Brandt, sangskriver og forsanger i TV2, slutter året af med et musikalsk foredrag søndag den 20. november. Dette musikarrangement er forbeholdt foreningens medlemmer og deres gæster - hvert medlem må tage én gæst med.

Hele programmet kan ses på musikforeningens hjemmeside www.b-h-m.dk, hvor man også kan bestille billetter. Det kan man i øvrigt også på www.billetten.dk og hos Miljøtorvet i Brenderup. (jegi)

  • Gimpel_Jesper

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.