Klædt på til nyt sted i nattelivet

25-årige Rick Carlson er ansat som leder af den nye Tartan Pub, der er ved at blive indrettet i den tidligere Pioner Bar i Havnegade, hvor al indmad skiftes ud med nyt.
Foto: Mikkeline Andersen

Klædt på til nyt sted i nattelivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kombineret pub og dansested med skotsk islæt afløser Pioner Bar 6. februar

Middelfart: Bartendere i kilt og skotske toner over højttalerne, det bliver nogle af kendetegnene ved den nye Tartan Pub, der 6. februar afløser den nu lukkede Pioner Bar i Havnegade i Middelfart.

Heinrich Schrøder, der siden 2000 har lejet bygningen af tømrermester og ejendomsmand Peter Hansen, har ansat den 25-årige Rick Carlson fra Vejle som daglig leder af det nye gå-i-byen-sted i Middelfart.

Kok fra 10 Trin Ned

Rick Carlson er oprindelig udlært kok på Ti Trin Ned i Fredericia og kommer fra en stilling som souschef på Brasserie Molskroen.

- Det kan godt være Pioner Bar kun nåede at få syv måneder i byen, men Tartan Pub er et gennemprøvet koncept og kommet til Middelfart for at blive, forsikrer Heinrich Schrøder, der har drevet Tartan Pub i Vejle i næsten 20 år.

Han lover et sted for det voksne publikum med en aldersgrænse på 20 år, der altid vil blive overholdt. Der vil være åbent torsdag fra klokken 19 til 02, mens der holdes åbent til klokken 5 fredag og lørdag.

Der vil være gratis adgang til Tartan Pub frem til midnat, hvorefter det koster 40 kroner at komme ind.

Navnet Tartan kommer fra mønstrene på skotske kilte.

Ikke kun skotsk musik

- Selvom vi kalder det en skotsk pub, spiller vores dj alle slags glad, dansemusik, lige fra Kim Larsen til Seebach. For at ramme det voksne publikum holder vi os også fra den helt moderne house- og dancemusik, siger Heinrich Schrøder.

Klædt på til nyt sted i nattelivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce