Kim Nielsen er klar til damerne


Kim Nielsen er klar til damerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: År 2004 var et begivenhedsrigt år for dameafdelingen i fodboldklubben MG & BK. Holdet tog i mod en masse tæsk, da de tog en hård tur gennem Danmarksserien, og holdet måtte til sidst se en nedrykning i øjnene. Sidst på sæsonen valgte træner Bo Jakobsen at sige farvel og tak efter at have trænet damerne i nogle år.

Nu er et nyt år så oprundet. Damerne er klar til Fynsserien, og det samme er den nye træner, Kim Nielsen fra Odense. MG & BK har fundet den rette mand i Kim Nielsen, der med sine 43 år på bagen er klar til møde damerne og udfordringerne i Fynsserien:

- Målsætningen for dameholdet er at komme med i oprykningsspillet til Danmarksserien, det vil sige slutte blandt de seks bedste hold i foråret. De ældste juniorer skal være med til træningen, og truppen skal gøres bredere, siger Kim Nielsen.

Spilsystemet er naturligt nok ikke fastlagt, idet Kim Nielsen først vil se, hvilke spiltyper der er. Men han er tilhænger af ikke at låse spillerne til et bestemt område på banen, men derimod at lægge ansvar ud til dem, der ligger bagved:

- Jeg ønsker at gøre træningen så kamprelateret som muligt, og jeg har planer om at øge træningsmængden stille og roligt, også blandt dame juniorer og pigespillerne, siger Kim Nielsen.

Klubber som OB, Tommerup, FC Midtjylland og Ikast har allerede nydt godt af Kim Nielsen evner som træner:

- Den største oplevelse hidtil er min tid i FC Midtjylland, hvor jeg lærte meget om mig selv, og her indså jeg blandt andet, at jeg som træner er bundseriøs. Jeg ville gerne have fortsat og medvirket til opstart af deres fodboldakademi, men det var ikke muligt på grund af geografiske forhold.

Jeg har valgt at blive på Fyn, og her tror jeg, at jeg har fundet den helt rigtige klub.

Middelfarts damer starter træningen på lørdag, hvor alle boldinterssede af det kvindelige køn er velkomne.

Kim Nielsen er klar til damerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce