Kendte ansigter på ruten


Kendte ansigter på ruten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både lands- og lokalkendisser snører løbeskoene på lørdag

Middelfart: Løbedillen er over os. 10.000 løbere er klar til at løbe Lillebælt Halvmarathon på lørdag, og i den store mængde af løbere ses flere kendte navne.

TV2 stiller med et stort hold, hvor blandt andre studieværterne Morten Ankerdal og Christian Høgh Andersen er at finde. Også TV2 Fyn-studieværten Sandie Hansen Jensen er ifølge startlisten i form til at løbe de 21.097 kilometer.

Middelfart Byråd lader de yngste kræfter om at repræsentere kommunen i det løb, som politikerne støtter med 150.000 kroner. Kasper Højte og Johannes Lundsfryd Jensen stiller begge til start - og noget tyder på, at S er i bedst form, da også Finn Ole Christiansen gør sine yngre partifæller selskab på vejene.

Også den kommunale forvaltning er i topform og repræsenteret ved blandt andre centralforvaltningsdirektør Steen Vinderslev, stabschef Martin Albertsen og ssp-konsulent Susanne Erlandsen kan bruge turen til en ny form for opsøgende gadearbejde.

Af andre navne på deltagerlisten kan nævnes Peter Storm og Peter Winding, der kan se på sit eget vand/vintårn, når løberne drager ad Brovejen.

Kendte ansigter på ruten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce