Kanonslag afbrød cirkusnummer


Kanonslag afbrød cirkusnummer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RONÆS: Feriegæsterne på Ronæs Strand Camping fik en ubehagelig og øredøvende overraskelse, da de mandag aften var til cirkusforestilling i Cirkus Krone, der optræder på campingpladsen hvert år.

Hestedressøren Jan Allan var godt i gang med et vanskeligt nummer med den hvide araberhest, da forestillingen pludselig blev afbrudt af nogle gevaldige eksplosioner.

- Det lød nærmest som geværskud. Først et par mindre knald, og så et par ordentlige brag. Og så ville hesten ikke mere, fortæller Alice Eskesen, der driver pladsen sammen med sin mand, Jan Seide.

Hesten blev så skræmt af bragene, at cirkus måtte opgive at gennemføre resten af nummeret. Den hvide araberhest var ikke længere tryg ved at være i manegen, og man måtte derfor gå direkte videre til næste indslag i forestillingen.

- Der var vel 60-70 børn i teltet, og det var synd for dem. De blev noget skuffede, for de sad jo og ventede spændt på, hvad hestenummeret skulle slutte med, fortæller Alice Eskesen.

Det viste sig, at bragene kom fra naboejendommen, Ronæs Gl. Præstegård, der nu lejes ud som ferieboliger. Her morede nogle schweiziske gæster sig med at skyde kraftigt knaldfyrværkeri af.

- Min mand gik over til dem og skruede bissen lidt på. Men de kunne vist ikke rigtig forstå, at man ikke bare kan fyre kanonslag af, som man vil, siger Alice Eskesen.

Kanonslag afbrød cirkusnummer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce