Middelfart: Enkelte læsere har taget udfordringen op, efter Fyens Stiftstidende mandag efterlyste idéer til at løse den trafikknude, der opstår i Middelfart, når der er problemer på motorvejen.

I den kommende uge samler vi læsernes forslag og tager en snak med kommunens trafik- og vejafdeling og Vejdirektoratet.

Så du kan med andre ord nå det endnu, hvis du gør dig tanker om, hvordan man kan få trafikken til at glide, når der for eksempel sker en ulykke på motorvejen.

Trafik- og vejchef Uffe Højby mener dog ikke, at det er realistisk at undgå følgevirkninger af en ulykke, som den der kostede to mænd livet på motorvejen onsdag.

Her var motorvejen lukket for trafik i seks timer, og det resulterede i et sammenbrud i trafikken i Middelfart og omegn.

Politiet efterforsker fortsat ulykken, men ifølge stationsleder Kim Strømvig, så har bilinspektøren netop meddelt, at det kommer til at tage længere tid med den endelige erklæring end forventet.

Har du en ide, der kan afhjælpe trafikpropperne, så send en mail til nordvest@fyens.dk

  • Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg skriver om politik-, kultur-, erhvervs- og hverdagsliv i Middelfart og Trekantområdet. Jeg har været ansat i Fynske Medier i en årrække og har blandt andet fungeret som journalist på magasinredaktionen, erhvervsredaktionen, Odense- og samfundsredaktionen og været fynredaktør på 24timerXtra. Jeg har desuden været ansat på JydskeVestkysten. Jeg bor i Middelfart by med min mand og vores to piger, som begge går i børnehave.