Kampen for løbet fortsætter


Kampen for løbet fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester afventer politiet - løbsleder vil fremlægge forslag til forbedringer

MIDDELFART: Selv om Vejdirektoratet i klare vendinger afviser at bruge den ene halvdel af Den Nye Lillebæltsbro til halvmaraton igen til næste år, har hverken løbsleder Mads Stryhn eller borgmester Steen Dahlstrøm opgivet at gennemføre løbet igen.

- Vi kæmper stadig, siger Steen Dahlstrøm og henholder sig til, at han har fået oplyst, at politiet først senere på måneden træffer den endelige afgørelse.

Ligegyldigt om politiet vender tommelen op eller ned, skal Vejdirektoratet dog sige ja til at låne motorvejen ud til løberne igen.

Forbedringer er vejen

Steen Dahlstrøm håber, at man kan lære af første års løb til at gøre det bedre for trafikanterne.

- Eksempelvis skulle de, der skulle deltage i løbet, have været informeret om, at de skulle køre af motorvejen ved Vissenbjerg, Aarup eller Ejby. De kørte til Middelfart, hvor bilerne skabte kø ved afkørslen og ned på motorvejen til gene for de andre trafikanter, siger Steen Dahlstrøm.

Også løbsleder Mads Stryhn ser fremad.

- Jeg har nogle forslag til forbedringer, som jeg har tænkt mig at fremlægge for Vejdirektoratet og politiet, siger Mads Stryhn, der dog ikke vil fortælle, om han har en decideret plan B, hvis den Ny Lillebæltsbro må droppes.

Jens Kr. Ørnskov foreslår, at løberne kan nøjes med at tage turen over Den Gamle Lillebæltsbro.

- Så er det ikke det samme løb. Det specielle ved løbet er efter min mening netop, at det foregår over to broer, siger Steen Dahlstrøm.

Både godt og skidt

Blandt de 6577 deltagere i Lillebælt Halvmaraton var vejcenterchef Jens Kr. Ørnskov fra Vejcenter Syddanmark.

- Som løber synes jeg, det var en oplevelse. Det var et flot løb med en udfordrende rute. Men som vejcenterchef synes jeg, det var en dårlig rute, siger Jens Kr. Ørnskov.

Kampen for løbet fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce