Kamp om plads i Sildemarken


Kamp om plads i Sildemarken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SPEGEDE TRÅDE: Forsyningsudvalget skal ekstraordinært se på forholdene
MIDDELFART: Hvad sker der i Sildemarken på Middelfart Havn? Det ønsker medlem af Forsyningsudvalget, Finn Ole Christiansen (S), nu ekstraordinært sat på udvalgets dagsorden.

Det gør han, efter han har erfaret, at en skurvogn tilsyneladende er på vej til at skulle opstilles ved det sorte fiskerhus.

Her er soklen netop blevet istandsat angiveligt fordi det ikke vil være muligt at foretage reparationen, når den omtalte skurvogn er stillet op.

Havnemester Preben Lindvig bekræfter, at der foreligger en ansøgning fra en fisker, som tidligere har haft sit grej på Gl. Havn, men som nu har brug for et andet opbevaringssted til sine redskaber.

Undren

- Men der er ikke besluttet noget endnu. Der er blot foretaget en oprydning i Sildemarken, og det er derfor i den forbindelse, soklen er blevet repareret, siger Preben Lindvig.

Finn Ole Christiansen har imidlertid erfaret fra fiskerne i Sildemarken, at der klos op ad deres tjærehus skal placeres en vogn.

-Men ifølge lokalplanen for området er det ikke muligt at henstille en skurvogn eller lignende på den omtalte placering. Det undrer mig meget, fordi det ser ud som om, at nogen i Middelfart Kommune er ved at give arealet i Sildemarken bort til anden side, mens vi i Forsyningsudvalget har en uafklaret ansøgning liggende fra Marineforeningen for Middelfart og Omegn, siger Finn Ole Christiansen.

Forsyningsudvalget var - på trods af forvaltningens indstilling til ansøgningen - positiv overfor Marineforeningen for Middelfart og Omegns ønske om at placere lokaler i forbindelse med fiskernes sorte tjærehus.

Forrang

- Jeg er derfor bange for, at det er en meget dårlig sildesalat, Middelfart Kommune nu er ved at røre sammen, og derfor synes jeg låget skal lettes, inden bøtten går for meget i gæring her i sommervarmen, siger Finn Ole Christiansen.

Han kalder det for en speget affære, at et areal, som Forsyningsudvalget allerede for et år siden disponerede over til anden side, nu ser ud til at skulle overdrages til et andet formål.

- Det er derfor, jeg vil have sagen til behandling i Forsyningsudvalget så hurtigt som muligt, siger Finn Ole Christiansen.

Han finder, at det naturligvis må være sådan, at så længe Marineforeningen for Middelfart og Omegn forhandler med brugerrådet for lystbådehavnene, så har foreningen forrang til den nævnte placering.

Kamp om plads i Sildemarken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce