Kaj i skuret venter på bedre tider


Kaj i skuret venter på bedre tider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FJELSTED:Kaj Pedersen er en tålmodig mand. En tålmodig mand, der i snart et år har lært, at man godt kan leve på 16 kvadratmeter. Det er nemlig, hvad han har været tvunget til, siden den vinternat midt i januar sidste år, hvor et voldsomt brag vækkede ham.

- Jeg vågnede ved, at asbestpladerne på taget af mit hus sprang. Da stod flammerne op gennem taget. Jeg havde fyldt godt med koks på fyret, inden jeg gik i seng. Og de mener, at det var en røggaseksplosion i fyret, der startede branden, fortæller Kaj Pedersen.

Han har inviteret indenfor i skurvognen, der huser en dobbeltkøje, et lille toilet, en bruseniche og et opholdsrum med et lille kogearrangement ved den ene væg.

Vognen er klodset op ved siden af brandtomten få meter fra Store Landevej, hvor bilerne suser forbi. Det regner, og gråt snask fra vejbanen sjasker ind på Kaj Pedersens vinduer. Men trods den triste udsigt fra skurvognen er der håb i sigte.

På Juelsmindevej i Harndrup vidner et nyligt overstået rejsegilde på en byggegrund om, at Kaj Pedersen snart får plads til lidt større armbevægelser.

- Jeg er ved at få bygget et lille rødstenshus på 105 kvadratmeter. Og jeg glæder mig virkelig til, at det står klar. Når man lever i et skur i et helt år, svinger humøret lidt op og ned. Jeg forsøger at opholde mig så lidt som muligt i vognen. Men jeg sover her hver nat. Isommer var vognen varm, nu er her småkoldt. Det har været et træls år, sammenfatter Kaj Pedersen.

Han forventer, at han til marts kan rykke ud af de 16 kvadratmeter, der har været hans hjem, siden tagpladerne eksploderede over hovedet på ham.

Kaj i skuret venter på bedre tider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce