Kærlighed til nuet og de nærmeste

Coveret til cd’en er malet af hans hustru, Kirsten Sørensen.

Kærlighed til nuet og de nærmeste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

musik: Knud Herbert Sørensen har noget på hjertet, når han i dag efter seks års tilløb sender en stærkt personlig cd på gaden

Middelfart: - Jeg er allermest stolt over, at få mine historier ud.

Sådan siger middelfarteren, Knud Herbert Sørensen, der har noget på hjertet, når han i dag efter seks års tilløb sender en cd med 12 stærkt personlige numre på gaden. ”Livet er Nu” hedder cd’en, der er en hudløs kærlighedserklæring til nuet og Knud Herberts nærmeste.

- ”Livet er Nu” er en påmindelse om, at man skal nyde livets øjeblikke, for du er aldrig sikker på at få i morgen med, og det i går er historie i dag, forklarer Knud Herbert Sørensen, der skrev den første sang for seks år siden, og især det sidste års tid har arbejdet målrettet på at få pladen på gaden.

Udgivelsens andet tema kredser om de tanker, Knud Herbert Sørensen gjorde sig, da han og hustruen Kirsten efter mange års ægteskab gik fra hinanden et års tid for netop seks år siden.

- Det er ofte først, når man mister, at det går op for en, hvem der virkelig betyder noget for en. Og de to temaer hænger sammen, man skal værdsætte tingene og nyde dem her og nu, siger Knud Herbert Sørensen.

En plade med pop-rock

Genren er pop rock, og ligesom teksterne, kommer også melodierne også fra den tidligere direktør i Middelfart Sparekasse, der nu arbejder med organisationsudvikling for et konsulentfirma i Vejle.

Knud Herbert Sørensen er ikke kun stolt over, at få sine historier og musik ud til et større publikum. Han er også stolt over pladens lokale forankring, som også antydes af kunstnernavnet Knud Herbert & The Locals.

The Locals dækker over de lokale musikere John Leø, Pernille Tolstrup Hald, Stig Mikkelsen, Leo Vang og Claus Johansen.

- Jeg har en god kontakt til Poul Martin Bonde, som blandt andet producerer for Poul Krebs. Og han kunne givetvis have hjulpet mig med et mere professionelt og dyrt produktions-setup, siger Knud Herbert Sørensen og fortsætter.

- Men det lokale udgangspunkt er bare mere autentisk og ligeværdigt. Og det har været fantastisk at opleve, hvordan mine sange er vokset fra små babyer til voksne, som er klar til udgivelse under arbejdet sammen med de andre fem i gruppen, forklarer Knud Herbert Sørensen.

At pladen er 100 procent lokal, sendes der allerede et signal om på omslaget, hvis illustrationer er lavet f Knud Herbert Sørensens hustru. Hun er ivrig kunstmaler i sin fritid og debuterer med omslaget for et større publikum.

”Livet er Nu” er foreløbig udgivet i 500 eksemplarer og sælges i første omgang hos Kvickly og Superbrugen i Strib til 100 kroner pr. stk. Den er samtidig sendt ud til landets lokalradioer.

- Drømmen er selvfølgelig, at folk synes så godt om pladen, at de 500 ikke er nok og radioerne begynder at spille den, så vi eventuelt kunne danne et økonomisk fundament for en næste udgivelse. For jeg har allerede seks sange liggende i skuffen, siger Knud Herbert Sørensen.

Fra venstre Knud Herbert Sørensen, John Leø, Leo Vang og Stig Mikkelsen - lokale musikere, der har sat deres præg på pladen.
Fra venstre Knud Herbert Sørensen, John Leø, Leo Vang og Stig Mikkelsen - lokale musikere, der har sat deres præg på pladen.
Foto: Jesper Gimbel
Foto: Jesper Gimbel

Kærlighed til nuet og de nærmeste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce