KV17.Kommunevalgets skilteskov


KV17.Kommunevalgets skilteskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart. 

Lokaldebat: Så er kommunalvalget i fuld gang, og en masse kandidater har travlt med at træde ud af anonymitetens tåger og skabe sig en profil inden valget. Bortset fra enkelte spidskandidater fra diverse obligatoriske partier er der i min optik ingen af de kandidater, jeg har set , jeg kan erindre har haft nogen specielle mærkesager.

Men det er selvfølgelig heller ikke nemt i en by som Middelfart, hvor der sandsynligvis aldrig nogensinde vil være et parti, der har det absolutte flertal, så et bredt samarbejde er et must, hvilket selvfølgelig er særdeles godt for et demokrati.

Så alle de læserbreve og indlæg fra diverse håbefulde byrådsaspiranter springer jeg let og elegant henover idet, det er ren ønsketænkning og vil aldrig blive realiteter.

Men hvem skal der så stemmes på, er nok det store spørgsmål for mange, hvem af kandidaterne samt deres parti er mest troværdig?

En ganske simpel test kunne jo forlods være at sortere dem fra, der ikke kan finde ud af at overholde loven om retningslinjer for opsætning af valgplakater, der bla nævner 2,30 meter over jorden ved fortov og cykelsti.

På Østre Hougvej og i Ø-kvarteret er der ikke mange plakater, der overholder reglerne med en overvægt af de borgerlige partiers kandidater.

Så hvem skal der så stemmes på, alle vil jo det bedste for byen, det er sandsynligvis flinke og rare mennesker alle sammen, desværre er der ingen der brænder rigtigt igennem.

Men fortsat god valgkamp.

KV17.Kommunevalgets skilteskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce