KV17. Send byrødderne på plejehjem


KV17. Send byrødderne på plejehjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart. 

Lokaldebat: Nu hvor der er valg, må det være på tide vi får nyt styre. Socialdemokraterne har siddet i mere end 70 år, og de sidste 20-25 år er der blevet skåret ned på ældre- og børneområdet.

På Fænøsund Plejehjem var vi i halvfemserne fire ansatte i terapien, hvad er der nu?  Alle beboere kunne komme der, og dem som kom udefra.

På Kongshøjcentret er der kun, hvad personalet kan nå, terapien er flyttet til Brenderup Dagcenter.

Jeg har været besøgsven men holdt op, da jeg ikke kunne klare at se på min besøgsven, der fik ble på og bare kunne sidde og tisse i den hele dagen. Det er uanstændigt, de ældre har arbejdet hele livet betalt  og skat og gør det stadig. Har de ikke krav på en værdig alderdom?

To unge bliver sendt 14 dage til Caribien, der var vel ledsager med, det koster, var der virkelig ikke et sted i lille Danmark, der kunne bruges.

Gratis rygestop kurser, kan de ikke betale selv, nu sparer de jo penge til cigaretterne, og samtidig får de et bedre liv. Hvis vi vil på kursus, skal vi selv betale. Der kunne blive til mange varme hænder, se på Fænøsund, hvor to aftenvagter må løbe for at passe 14 beboere.

Der kunne prioriteres bedre, pengene kan jo som bekendt kun bruges én gang.

Der blev råd til at bygge rådhus med nyt køkken og fem ansatte, i får selv først. Der er sat penge af, siges der, til køkkener på plejehjem, nu må vi så se, om de rækker, hvis der ikke kommer noget mere vigtigt.

Bakkehuset blev solgt, hvor vi pensionister kom til mange ting, nu må vi klemmes ind i Østergades Forsamlingshus.

Kulturøen kun ni år gammel blev renoveret for fire millioner med designermøbler men ingen plads til de ældre. Kig til Fredericia, de har Depotgården med flere værksteder. Vi kunne også ønske os et sådan sted, kunne der blive plads i Rådhuset?

De ældre, som har brug for hjemmehjælp, får støvsuget gulv, vasket badeværelse og køkkengulv hver tredje uge.

Jeg tror, kommunalbetyrelsen ville have godt af 14 dage på plejehjem, så den på egen krop kan mærke, hvad det vil sige og sidde med en ble på og et bad om ugen. Ikke bare det I kommer og går en tur rundt på hjemmet, brug tiden med de ældre. Jeg kan give flere forslag, de som råber på hundeskov og ridesti, hvad med at gøre noget selv.

KV17. Send byrødderne på plejehjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce