K ser frem til folkeafstemning


K ser frem til folkeafstemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Udsigten til en folkeafstemning om Middelfarts mulige partnere i en eventuel kommunesammenlægning møder tilfredshed hos den konservative byrådsgruppe, der siden januar har slået til lyd for en afstemning. Nu skal byrådet, som omtalt i Fyens Stiftstidende i går, tage stilling til spørgsmålet på sit kommende møde.

- Vores forslag om en folkeafstemning mødte massiv modstand. Så vi er glade for, at Socialdemokraterne har ændret holdning. Nu håber vi blot, at Venstre vil gøre det samme, så der bliver et bredt flertal i byrådet, siger den konservative gruppeformand Morten Weiss-Pedersen.

Hvis et flertal i byrådet beslutter at afholde en vejledende folkeafstemning, skal borgerne formentlig både høres om, hvorvidt Middelfart skal lægges sammen med andre kommuner. Og om det i givet fald skal være med Fredericia eller med Nørre Aaby og Ejby.

Morten Weiss-Pedersen lægger ikke skjul på, at han selv foretrækker en storkommune tværs over Lillebælt.

- Kernen skal være Middelfart sammen med Nørre Aaby og Ejby. Men det vil være en god idé at få Fredericia med også. Der ligger et kæmpe potentiale. Vi kan hente 15-20 millioner kroner årligt, fordi vi ikke skal have fire byråd og fire administrationer. Vi sparer udgifter til tre borgmestre, 50 byrødder og en masse kommunale direktører, siger han og tilføjer:

- Desuden trækker erhvervsudviklingen i retning mod Trekantområdet. Det er vigtigt, at vi er med og ikke isolerer os på Fyn.

K ser frem til folkeafstemning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce