Den tidligere dirigent for Odense Politiorkester, Peter Holling, er hovednavn ved julekoncerten i Middelfart Kirke 27. december.

Middelfart: Utallige er de gange, han har dirigeret Odense Politiorkester ved de årlige nytårskoncerter i Lillebæltshallen.

Til december vender Peter Holling tilbage til Middelfart, ikke i Lillebæltshallen og ikke som dirigent for Odense Politiorkester. 71-årige Peter Holling er stoppet som dirigent og spiller i stedet trompet sammen med sine to musikalske venner Ole Thrane (trombone) og Torben Krebs (orgel), og trioen er hovednavn ved en julekoncert i Middelfart Kirke den 27. december i år.

Det er den lokale gruppe Wine and Roses, som har besluttet at gentage julekoncerten, som de genoplivede sidste år efter flere års pause. Holling og hans medmusikanter får selskab af Wine and Roses, bestående af Jørgen Elmkjær, Anders Nørregaard, Tage Nørregaard, Niels Peter Clausen og Tove Jacobsen som dirigent, og swingtrioen Jens Ole Madsen, Tove Jacobsen og Jørgen Skovhøj.

Billetsalg ved julemarked

Sidste års julekoncert blev overværet af 150 mennesker i Middelfart Kirke.

- Og vi håber at endnu flere køber billet i år, hvor vi har et så kendt navn som Peter Holling på plakaten, siger Tove Jacobsen fra Wine and Roses.

Billetterne koster 125 kroner og kan købes hos koncertsponsor Spar Nord i Middelfart. Koncerten starter klokken 19.

Billetsalget begynder ved julemarkedet i Middelfart, hvor Wine and Roses selv vil være til stede og sælge billetter og måske give en smagsprøve på, hvad der venter i kirken den 27. december.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.