Jens Ole Madsen i spidsen for Swing Trioen ved julekoncerten den 27. december i Middelfart Kirke.

Middelfart: Foruden Peter Holling, trompet, Ole Thrane, basun, og Torben Krebs, orgel, medvirker også violinist Jens Ole Madsen ved Wine & Roses' julekoncert den 27. december i Middelfart Kirke.

Jens Ole Madsen, der er bosiddende i Bogense, er uddannet som klassisk violinist på Det Fynske Musikkonservatorium. Men det blev jazz og swing-stilen, der kom til at præge hans musikalske liv.

Gennem mange år spillede Jens Ole Madsen i jazzorkestret De Gamle Kardinaler.

Violinen, han spiller på i kirken, har tilhørt legendariske Svend Asmussen, og et af numrene bliver selvfølgelig June Night. Med i Swing Trioen er foruden Jens Ole Madsen også Jørgen Skovhøj på kontrabas og Tove Jacobsen på klaver.

Tove Jacobsen oplyser, at der allerede er solgt en del billetter til julekoncerten - og Spar Nord i Middelfart sælger også billetter de næste dage, ligesom der kan købes billetter ved indgangen til koncerten.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.