Jubilæums-bog klar

Gelsted Skole 50 år i dag.
Foto: hans østergaard

Jubilæums-bog klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Og i dag er det præcis 50 år siden, Gelsted Skole blev taget i brug

GELSTED: I dag er det præcis 50 år siden, eleverne på Gelsted Skole blev stillet op i skolegården på rad og række, og så var der ellers citronvand og basser til alle.

For 12. august 1958 er datoen, hvor Gelsted Skole blev taget i anvendelse af elever fra de to gamle skoler Stationsskolen og Kirkeskolen.

Den detalje - og givet mange flere - kan læses i den jubilæumsbog, som lærer Hans Walmar har arbejdet på det seneste års tid, og som skal præsenteres torsdag den 21. august.

- Det har været vanskeligt ikke mindst at finde den rigtige dato for jubilæet. Selv ikke personer, der har været på skolen på det tidspunkt, kunne huske den, fortæller Hans Walmar, der i stedet har været på Middelfart Bibliotek og rode i gamle eksemplarer af Middelfart Venstreblad for at finde hemmelighederne frem.

Det er der kommet 104 sider ud af, og de vil blive husstandsomdelt i skole-distriktet som en markering af 50 års-jubilæet, lige som der vil være fest på skolen 6. september.

Også dengang for 50 år siden fulgte festen efter den egentlige indvielse.

- Den blev først holdt 18. oktober. Jeg har ikke kunnet finde årsagen, men jeg går ud fra, at det simpelthen ikke var alle lokaler, der var klar til at blive taget i brug med det samme, og at man derfor har ventet med festen, siger Hans Walmar.

Jubilæums-bog klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce