Middelfart: 80'er-festen i Lillebæltshallerne den 26. februar bliver uden den tidligere forsanger i Danseorkestret, Jørgen Klubien. Musikeren, der også ernærer sig som animator hos Disney og andre store selskaber, har måttet melde af bud på grund af en længervarende opgave som tegner.

Jørgen Klubien afløses af de tidligere forsangere i det nu opløste orkester Tøsedrengene, Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen. Der bliver tale om en en tilbagevenden for de to i Lilelbæltshallen, idet de også var på plakaten sammen med UB 40 ved en lignende koncert i efteråret.

Vagn Ove Hansen, MG&BK's tovholder på koncerten sammen med Claus Hansen og Bent Frandsen, er mere end godt tilfreds med erstatningen.

- Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen var den helt store oplevelse i efteråret, så de vil trække mange til, siger han.

Der er i øjeblikket solgt 1100 billetter til koncerten med Antonellis Orchestra og kunstnere som Peter AG, Søs Fenger og Morten Remar. Allerede købte billetter refunderes ikke, da der er taget forbehold mod ændringer. (sgo)

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.