Jazz-fejdens fædre får pris

Henrik Rasmussen (t.h.) modtager her prisen som "Årets Amatør" af Niels Peter Clausen ved revyen i aftes. Han får prisen i fællesskab med jazz-formand Lars Kronborg, der var forhindret i at deltage.
Foto: hans østergaard

Jazz-fejdens fædre får pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For første gang må to dele prisen som "Årets Amatør".

MIDDELFART: De kunne ikke begge være til stede, så forpagteren af Restaurant Guldkronen, Henrik Rasmussen, var ene om at modtage "folkets hyldest", da han i aftes blev kåret til "Årets Amatør" af folkene bag Middelfart-revyen.

Han deler nemlig titlen med formanden for Jazzens Venner, Lars Kronborg, fordi netop de to i årets første måneder lå i en heftig fejde om, hvorvidt det var Guldkronens skyld, at økonomien i jazz-festivalen var kommet i krise.

"Årets Amatør" uddeles som oftest til en middelfarter, der har dummet sig i årets løb.

- Vi syntes, det var lidt sjovt, at de kunne slås så heftigt på ord, så for første gang går prisen til to personer, siger Anne-Lie Clausen fra Middelfart-revyen.

Som sædvanlig følger der gaver med kåringen, og for Lars Kronborgs vedkommende blev det et gavekort til Restaurant Guldkronen - med den klausul, at det ikke må bruges under selve jazz-festivalen, fordi det så vil underminere Kronborgs indtægtsgrundlag i teltet på Gl. Havn.

Henrik Rasmussen fik et par cd'er med jazz-musik - med den klausul, at de så ikke må spilles under selve jazz-festivalen.

Jazz-fejdens fædre får pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce