International hæder til Ejby


International hæder til Ejby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shared Space-projektet det bedste ud af syv. Næste etape lader dog vente på sig

EJBY: Selv om renoveringen af Ejby Bymidte er faldet så heldigt ud, at det netop har fået tildelt en international pris i det såkaldte Shared Space-projekt for at være det bedste ud af syv, så kan der fortsat gå en rum tid, før næste etape af arbejdet i Ejby kan gennemføres - nemlig renoveringen af parkeringspladsen over for Rema 1000, hvor det er meningen, der skal skiftes belægning og indretning af p-pladserne ud fra Shared Space-principperne.

- Projektet i Ejby er, ligesom vores andre anlægsprojekter, på stand by, indtil vi får afklaret, hvor vi står i forhold til regeringens anlægsstop, siger byggechef i Middelfart Kommune, Jørgen Knudsen.

Han tilføjer, at der faktisk ligger et grydeklart anlægsforslag til området, men at det forslag kommer op til revision, hvis anlægsstoppet holder.

- For så skal vi skære 20 projekter ned til otte-ti stykker, siger Jørgen Knudsen, der ikke tør gætte på, hvornår der ligger en afklaring i Ejby.

Støtte fra EU

Derfor må borgerne i Ejby indtil videre væbne sig med tålmodighed og glæde sig over den tildelte hæder ved Shared Space-partnermødet i Holland for nylig.

Ejby Bymidte blev kåret som det bedste anlægsprojekt mellem tre hollandske, ét belgisk, ét engelsk, ét tysk og altså ét dansk.

- Det er dejligt, at vi kan markere os i Europa for både at være visionære og være gode til at gennemføre fællesprojekter, siger borgmester Steen Dahltrøm (S).

Shared Space-projektet er støttet af EU-midler og har eksisteret i fire år med Middelfart som en aktiv partner.

www.middelfart.dk kan man få adgang til en dvd-udgivelse om Shared Space-projektet generelt.

International hæder til Ejby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce