Indvielse af vuggestue

Borgmester Johannes Lundsfryd talte ved indvielsen i Strib. Privatfoto

Indvielse af vuggestue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På grund af stor efterspørgsel på vuggestuepladser og en tilflytning af nye familier til Strib havde politikere besluttet at øge antallet.

Strib: Der har været åbningsfest og indvielse af en vuggestuegruppe til ti børn i Børnehuset Kastanieborgen og Bulderby i Strib.

På baggrund af stor efterspørgsel på vuggestuepladser og en tilflytning af nye familier til Strib havde politikere besluttet at øge antallet.

- Vi har siden sommerferien arbejdet på højtryk med at etablere den nye vuggestuegruppe på Kastanievej 4, som hører til vuggestuen på Kastanieborgen.

Det fortæller dagtilbudsleder Hannemone Pedersen fra Børnehuset Kastanieborgen og Bulderby i en pressemeddelelse.

I vuggestuen på Kastanieborgen vil der nu være 34 børn fordelt på tre alders-integrerede stuer med navnet Brumbasserne, Skruptusserne og Krudtuglerne.

- Jeg vil som leder sammen med medarbejderne i det samlede hus have fokus på samhørighed og være optaget af de gode overgange mellem vuggestue, børnehave og skole. Vi bor tæt på hinanden, og gennem vores positive og anerkendende samarbejde med Strib Skole har vi gode muligheder for at skabe og udvikle værdifulde og lærende fællesskaber.

Ved indvielsen af den nye vuggestuegruppe var borgmester Johannes Lundsfryd Jensen (S) inviteret for at holde tale og klippe den røde silkesnor.

Børnene havde ventet med spænding for at se borgmesterkæden.

- Og det blev indfriet med glæde. Børnenes bidrag til festlighederne var Kastanieborgens sang. Herefter holdt borgmesteren tale og klippede den røde silkesnor med flere hurra-råb.

- Som afslutning på festlighederne blev der serveret kaffe og brunsviger kagemænd, fortæller lederen af Børnehuset Kastanieborgen og Bulderby i Strib, hvor Krudtuglerne er en ny gruppe af børn i vuggestue-alderen.

10 nye vuggestuepladser blev indviet,og borgmester Johannes Lundsfryd talte. Privatfoto
10 nye vuggestuepladser blev indviet,og borgmester Johannes Lundsfryd talte. Privatfoto

Indvielse af vuggestue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce