Arne Grauslund, der har drevet skobutik i Ejby i 20 år, er ramt af alvorlig sygdom.

Ejby: Skobutikken Zjoos i Ejby lukker i løbet af den næste måned. Indehaver Arne Grauslund fortæller, at han er blevet ramt af alvorlig sygdom og derfor har besluttet at stoppe som selvstændig. Det sker efter 20 år med egen skobutik i Algade 2 i Ejby.

- Det er drønærgerligt, for det er en flot og veldrevet butik, og selv om jeg har rundet de 68, så ville jeg rigtig gerne være fortsat, siger Arne Grauslund, der privat bor i Glamsbjerg.

Siden klistermærkerne med ophørsudsalg blev sat på vinduerne midt i januar, har han fået flere henvendelser fra folk, som måske kunne tænke sig at overtage butikken.

- Jeg håber selvfølgelig, at der kommer en afløser, men det afhænger jo helt af, om bankerne vil være med til at hjælpe de nye ejere i gang, siger Arne Grauslund.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.