Indbrudstyve skal sættes under pres


Indbrudstyve skal sættes under pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alarmfirma opfordrer Middelfart-virksomheder til at stå sammen om vægterordning , så der altid er en vagt i byen om natten

MIDDELFART: Der er for mange indbrud hos virksomhederne i Middelfart. Det mener Finn Henningsen, afdelingschef hos alarmfirmaet Elcon i Middelfart.

Derfor forsøger han nu at få de lokale virksomheder med på en vagtordning, så der altid vil være en vagtbil i Middelfart om natten.

- Idéen udspringer af et møde sidste år på Byggecentrum om sikring og alarm. Jeg har så meget at gøre med alarmer i Middelfart, at jeg synes, det var naturligt, at jeg forsøger at få sat noget i værk, siger Finn Henningsen.

Han har netop sendt et tilbud ud til 145 virksomheder primmært i Middelfart. Til en fornuftig pris kan hver virksomhed få besøg af en vagt en eller flere gange hver nat.

Finn Henningsen anslår, at hvis 50 virksomheder går med på idéen, er der arbejde nok til en vagtbil i Middelfart natten igennem.

Det vil, forudser Finn Henningsen, få tyveknægtene til at liste til andre byer.

- Tyven ved, at hvis der er en bil i Middelfart hele tiden, vil vægteren være fremme fem minutter efter, alarmen er gået, siger Finn Henningsen.

Kommunen er med

Han kan fortælle, at Middelfart Kommune er med på idéen. Det er Elcon, der står for alarmerne i de kommunale bygninger.

- En fast vagtbil i Middelfart vil også betyde færre indbrud på skoler og andre steder. Så kommunen vil også være med til at løfte opgaven økonomisk i et eller andet omfang, siger Finn Henningsen.

I Faaborg-Midtfyn Kommune bruger kommunen hvert år omkring 175.000 kroner på at sikre, at der altid er vægtere i kommunen. Det tilbud er nu blevet udvidet så også virksomheder i kommunen kan komme med i ordningen.

I Middelfart vil prisen for en indvendig rundering begynde ved 100 kroner plus moms, mens det vil koste det halve, hvis vægteren kun skal foretage en udvendig rundering.

Finn Hennigsen påpeger i skrivelsen til virksomhederne, at hans firma ikke får noget ud af ordningen. Han har tilbudt vægterfirmaet KB Vagt og Alarmpatrulje, at det kan bruge Elcons kontor uden beregning.

Indbrudstyve skal sættes under pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce