Nordvestfyn: Ejer man en varebil, og bor i Middelfart Kommune, skal man efter alt at dømme prise sig lykkelig, hvis den fortsat er intakt.

I alt otte varebiler i Middelfart Kommune og fire i Aarup, lige uden for kommunegrænsen, er på forskellig vis blevet brudt ind i siden mandag i denne uge. Fyns Politi fortæller, at indbruddene har en tydelig sammenhæng.

De fleste varebiler tilhører håndværkere, og det stjålne er primært værktøjer. Tyvene har fået ting som måleinstrumenter, forskellige typer boremaskiner, skruemaskiner og en lang række andre ting med sig.

Størstedelen af indbruddene er foregået mellem tirsdag eftermiddag/aften og onsdag morgen. De er foregået på Askevænget og Stjernevænget i Ejby, Gelsted Byvej og Gelstedvej i Gelsted og P.V. Tuxensvej i Middelfart. Sidstnævnte varebil tilhørte ikke en håndværker.

Derudover havde en varebil på Solvænget i Ejby besøg mellem mandag aften og onsdag morgen klokken 07. De to sidste foregik i et andet tidsrum. Nemlig mellem onsdag eftermiddag og torsdag tidlig morgen. Det foregik på Kirkevej i Nørre Aaby og Finlandsvej i Middelfart.

Fire af de otte varebiler fik knust en rude ved indbruddet, og de resterende fik på forskellig vis brudt låse op.

Ifølge Fyns Politi er værdien af de stjålne ting kun blevet opgjort for en enkelt af varebilerne. Her vurderede ejeren, at der var blevet stjålet for cirka 15.000 kroner.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Tyveri fra varebil: Værktøj for 52.500 stålet

Tyveri fra varebil: Værktøj for 52.500 stålet

Indbrudsbølge i varebiler: Nye politianmeldelser i løbet af weekenden

Indbrudsbølge i varebiler: Nye politianmeldelser i løbet af weekenden

Værktøj stjålet fra varebil