Ikke dyrere dagpleje


Ikke dyrere dagpleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældre til dagplejebørn i Middelfart Kommune skal alligevel ikke til lommerne i år. Selv om et spareforslagene for at få årets regnskab til at hænge sammen var at sætte prisen for en dagplejeplads op, bliver det ikke til noget.

- Vi har i løbet af dagen i dag (i går, red.) fundet ud af, at det er der ikke lovhjemmel til at gøre, fortalte børn- og ungedirektør Jan Præstholm.

Som beskrevet i gårsdagens avis er en dagplejeplads dyrere end forventet, da årets budget blev lagt, men kommunen må altså ikke midt i et kalenderår sætte prisen op.

I stedet må ledelsen på børneområdet nu se sig om efter andre steder, der kan spares, for at nå det sparekrav på 1,5 millioner kroner, som Økonomiudvalget udstak i mandags. Her fandt udvalget fælles besparelser for 13 millioner kroner, mens de forskellige fagområder i kommunen blev pålagt at finde besparelser for tilsammen syv millioner kroner.

- Vi undersøger nu, hvilke håndtag vi har at skrue på. På mandag holdes der fælles ekstraordinært møde for Skoleudvalget og Børn- Unge- og Fritidsudvalget, fortæller Jan Præstholm.

Ikke dyrere dagpleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce