I skønhedens tegn

Sabrina Sarkinovic døjede selv med uren hud som teenager, nu er hun klar til at hjælpe andre som uddannet kosmetolog i sin nye klinik på Værkstedsvej 12.

I skønhedens tegn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

velvære: Kosmetolog åbner klinik med slogan, der er til at forstå

middelfart: "I skønhedens tegn" - sådan lyder sloganet for klinikken SabiCare, som kosmetolog Sabrina Sarkinovic åbner den 1. november i Business House på Værkstedsvej 12 i Middelfart.

Sabrina Sarkinovic døjede med hudproblemer som teenager og begyndte at gå til kosmetolog.

- Jeg fik foretaget ansigtsbehandlinger samt fik vejledning i hudpleje, hvilket resulterede i at jeg fik den flottest hud og i dag ikke har nogen hudproblemer, fortæller den kommende klinikejer.

Både for unge og ældre

- Mange er af kede af deres hud eller andre kosmetiske gener og fejl, både unge som ældre. Det vil jeg rigtig hjælpe dem af med. Og da jeg selv har prøvet det, ved jeg hvor ked af det man kan blive.

- Samtidig kan jeg godt lide at gøre en forskel på den måde at jeg ønsker at give en oplevelse hvor der er ro, hygge og plads til at koble 100 procent af, fortsætter Sabrina Sarkinovic.

Hun nævner også, at vi i dag lever i et samfund, hvor alle har travlt.

- En ansigtsbehandling eller kropsmassage hos mig kunne være en kærkommen mulighed for ren velvære og afslapning, siger Sabrina Sarkinovic.

Hun tilbyder både ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, kropsmassage og makeup.

Klinikkens hjemmeside er: www.sabicare.dk

I skønhedens tegn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce