I fængsel efter skudepisode


I fængsel efter skudepisode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLD: 22-årig med voldelig adfærd skal nu mentalundersøges
NORDVESTFYN: En 22-årig mand blev i går ved et grundlovsforhør ved retten i Middelfart varetægtsfængslet i fire uger. Der blev ligeledes afsagt kendelse om, at han skal underkastes en mentalundersøgelse, som han gav sit samtykke til.

Den 22-årige meldte sig selv søndag aften til politiet i Middelfart, som havde eftersøgt ham efter en skudepisode natten til fredag i Ejby. Her affyrede han et jagtgevær mod en ejendom i Nørregade, hvori befandt sig en 18-årig mand og dennes kæreste. Den 18-årige havde den 22-årige tidligere på natten været til fest med i Nørre Aaby, hvor han havde følt sig så provokeret, at han havde uddelt flere knytnæveslag.

Selv forklarede den 22-årige i retten, at han derefter tog hjem til sin kæreste i Middelfart. Her blev han ringet op af tre-fire personer - venner til den 18-årige - der ville "tale med ham". Ellers ville piercingen blive revet af den 22-åriges kammerat.

- Jeg følte mig truet, forklarede den 22-årige, som derfor tog hjem til sine forældre, hvor han hentede et jagtgevær og to patroner.

Han ville ikke fortælle, hvem der førte den scooter, han sad bagpå, da han affyrede skuddene mod huset i Ejby. Her blev det yderste lag glas i en termorude gennemhullet, ligesom der var skudmærker i murværket.

Den 22-årige er tidligere dømt for at have skudt - og ramt personer - med luftbøsse, ligesom han også tidligere er dømt for vold.

Han er også sigtet for den 3. juli at have uddelt knytnæveslag til en mand og en kvinde ved Middelfart Bowlingcenter, men disse episoder erklærede han i retten, at han ingen erindring havde om og derfor ikke kunne erkende sig skyldig i.

I fængsel efter skudepisode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce