Politiet i Middelfart har nu bedt DSB om optagelser fra overvågningskameraet i ventesalen på Middelfart Station natten mellem lørdag og søndag i sidste uge.

Det sker, efter at politiet mandag blev kontaktet af en mandlig togpassager på gennemrejse mod Jylland.

- Han fortæller, at han lørdag nat, mens han venter på sit tog, fjerner en somalisk mand, der har lagt sig oven på tre piger, som sidder på bænken i ventesalen. Manden vil med sin henvendelse gerne advare områdets piger om somalieren, hvis opførsel han fandt meget upassende, fortæller Jan Hovgaard Christensen fra Middelfart Politi.

Han føjer til, at politiet ikke har fået nogen anmeldelse fra piger om, at de har følt sig forulempet.

- Men nu kigger vi billederne igennem for at se, hvad der er sket, siger Jan Hovgaard Christensen. Togpassageren har efterfølgende lagt sin oplevelse ud på Facebook i Middelfart-gruppen, hvor den nu er delt 751 gange.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.