Hvad med stationens køreplan


Hvad med stationens køreplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SPØRGSMÅL: Trafikministeren skal oplyse om ombygningen af stationen i Middelfart

MIDDELFART: Hvordan ser det ud med køreplanen for at gøre banegården i Middelfart både pænere og mere brugervenlig?

Det skal den konservative trafikminister, Flemming Hansen, nu give et svar på til det socialdemokratiske folketingsmedlem, Poul Andersen, Middelfart.

Han har netop stillet et såkaldt paragraf 20-spørgsmål til ministeren, og det lyder: Kan ministeren oplyse hvornår og hvilke renoverings/ombygningsprojekter, der skal iværksættes på Middelfart Banegård?

Poul Andersen begrunder sit spørgsmål med, at der efter installeringen af elevatorer på Middelfart Banegård også skulle iværksættes en renovering og ombygning af stationen.

Men nogen færdig køreplan kender han bare ikke noget til endnu.

- Jeg synes godt, man kan sige, at banegården trænger til en kærlig hånd. Derfor vil det være rart at få at vide, både hvornår der sker noget, og hvilke forandringer, der bliver tale om, siger Poul Andersen.

Særligt koncept

Det var et langt, sejt træk med udsættelse på udsættelse at få elevatorerne til at køre op og ned til de to perroner. Først for knap et år siden gik arbejdet med at etablere elevatorerne i gang, så de endelig kunne tages i brug tidligere på året.

Men i samme forbindelse kom det også frem, at stationen i Middelfart i lighed med op til 75 andre stationer i landet skal moderniseres med blandt andet en samkøring af kiosk og billetsalg.

DSB arbejder på at gøre det mere enkelt, nemmere og mere effektivt at være rejsende kunde, og derfor samles billetsalg og kortfunktion på en række stationer på ét sted under betegnelsen "Kort og Godt".

Der er tale om et særligt koncept med samlet billetsalg og kiosk i én og samme butik, så man som rejsende i en håndevending kan få både kioskvarer og de fleste billetter på én gang.

Poul Andersen oplyser, at han med Trafikudvalget har set på forholdene i Middelfart, men ved den lejlighed blev der ikke oplyst om nogen tidsplan for arbejdet.

Hvad med stationens køreplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce